Goda råd är inte dyra

Rådfråga gärna oss innan du gör din ansökan om bilstöd, för att få kännedom om produkter och vilken bil det passar till. Det finns många smarta lösningar som tillgodoser dina behov. Läs mer

Vår arbetsmetod
Vi arbetar med produkter från olika leverantörer för att kunna erbjuda våra kunder lösningar som passar deras behov. Vi vill att kunden har ett problemfritt bilägande, därför har vi högt kvalitetstänk både när det gäller leverantörer och vårt egna utförda arbete samt leveransprecision. Om komplikationer i anpassningen uppstår har vi som mål att göra en mindre felsökning redan samma dag som problemet uppstår, om kunden kan komma till oss.

Ekonomi och Fonder

Vi kan erbjuda flexibla betalningslösningar till våra privatkunder som behöver anpassning, hjälpmedel eller rullstol. Vi bistår också med offerter och vissa typer av intyg till de som ska söka medel ur fonder eller stiftelser.

Historia

Bil & Marin Textil AB har erfarenhet av anpassning sedan slutet av 70-talet. Vi var ett av de första anpassningsföretagen i Sverige där företagets grundare, Rune Carmesten, tillsammans med ett av de större försäkringsbolagen var med och utvecklade de första typerna av vridplattor för montering i bilar.

”Det måste vara enkelt att kunna använda sin bil.
Vi försöker alltid påverka för att ni ska få så bra produkter för anpassningen som möjligt.”

Vi är stolta återförsäljare

Vi kombinerar vår kunskap inom fordonsanpassning med produkter från tillverkare som levererar hög kvalité.