Förarmiljö

Förarmiljön är viktig av flera skäl, t.ex. att man sitter bekvämt samt har god uppsikt genom rutor, i backspeglar och instrumentering. Det är viktigt att ha en bekväm körställning för att inte bli trött och tappa koncentrationen när man kör. Vi har duktig personal inom området, samt att vi har eget sadelmakeri, egen syateljé och egen mekanisk verkstad gör att vi kan individanpassa förarmiljön att passa alla.

Våra produkter & tjänster

Handreglage för gas- och bromsfunktion finns i olika utföranden med horisontal- eller vertikalgrepp.

Stabila handreglage med hög kvalitét och inbyggda el-funktioner för blinkers, hel- och halvljus samt spol- & torkfunktion. Hållbroms är en självklar funktion.

Rattspinnare finns med olika grepp, vanligast är en oval-formad typ av kula. Tycker man det är svårt att hålla i en kula finns det även rattspinnare med ett vertikalgrepp och klyka för handleden.

Det finns också rattspinnare med el-funktioner. Dessa är ett bra hjälpmedel om man tycker det är svårt att styra el-funktionerna med originalspakarna eller från handreglaget.

Det finns också rattspinnare med el-funktioner. Dessa är ett bra hjälpmedel om man tycker det är svårt att styra el-funktionerna med originalspakarna eller från handreglaget.

Pedalförhöjning finns i lite olika utföranden som färdig produkt, men oftast tillverkar vi en pedalförhöjning som vi provat ut tillsammans med kunden.

Vänstergas, alltså gaspedalen monterad till vänster om bromspedalen. Vi anpassar vanligtvis bilen med en OEM (original) gaspedal som vi fäster på en konsol till vänster om bromspedalen. Fördelen med en OEM pedal är att det blir exakt samma känsla som i högerpedalen. Man väljer med en strömbrytare höger eller vänster pedal ska vara aktiv.

Det finns även mekaniska vänstergaspedaler med en ”quick release” funktion som man fäster i en konsol på golvet.

Pedalskydd är till för att man inte ska komma emot pedalerna med fötterna, eller fastna under pedalerna om man kör med handreglage.

Vi brukar förorda vikbara pedaler istället för pedalskydd och det beror på att pedalskyddet kan hindra föraren att sträcka fram benen och få en behaglig körställning. Vikbara pedaler är också enkla att fälla upp och ner, pedalskyddet är lite krångligare att montera och demontera.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.