Funderar du på att skaffa en anpassad bil?

När du ska skaffa en anpassad bil är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig genom hela förfarandet och går igenom hur ansökningsprocessen till Försäkringskassan går till samt vad du behöver tänka på inför mötet med Trafikverket. Vid vårt personliga möte diskuterar vi olika lösningar som passar för just dina behov, vi går också igenom vilka bilar som är lämpliga för din lösning.

vi kan sadel för mc, bil och rullstol

Så kan vi hjälpa dig

Anpassningar för förare, barn och passagerare

Linköpings Bil & Marintextil AB har erfarenhet av fordonsanpassning sedan slutet av sjuttiotalet, och har gjort många varianter av lösningar för att våra kunder ska få rätt anpassning och bästa komfort i sina bilar samt kunna köra säkert. Vi har naturligtvis också många decennier av erfarenhet när det gäller anpassningar för barn och passagerare.

Snabb hjälp före, under och efter

Vårt mål är att du som kund alltid ska känna dig väl omhändertagen före, under och efter att du fått din bil anpassad. Vår höga serviceanda hjälper dig också om du skulle få problem med din bil. Vanligtvis kan vi felsöka din bil redan samma dag om du befinner dig i närheten av Linköping och har vi möjlighet lagas din bil omgående.

Är du berättigad till stöd?

Vi går igenom hur ansökningsprocessen till Försäkringskassan går till samt vad du behöver tänka på inför mötet med Trafikverket. För kunder som inte är berättigade bilstöd från Försäkringskassan eller via sin hemkommun har vi genom vårt stora kontaktnät möjlighet att få fram både begagnade bilar och hjälpmedel.

Relaterade tjänster vi utför

Vi utför även reparationer och modifieringar av Eloflex rullstolar, samt reparationer av Eloped promenadscootrar och el-mopeder. Vi kan även bistå med hjälp att söka ekonomiskt stöd via olika fonder, för inköp av hjälpmedel eller anpassning av fordon.