Lasta och säkra

Att lasta in rullstolen i bilen är inte alltid det lättaste att göra, därför ger vi dig möjligheterna till att göra det lättare och bekvämare. Vi kan montera olika typer av ramper, rullstolskranar- och lyftar samt rullstolsförankring för transport eller rullstolsplats med godkända trepunktsbälten för passagerare i rullstol

Våra produkter

Kranar finns i många olika utföranden, allt beroende på bil och behov. Vanligast är Kranar från Braunability t.ex. Carolift 40, 120 och 180.

Joey lift är en plattformslyft som man kan köra upp sin scooter eller rullstol på. Sedan kör man upp lyften i lagom höjd för att på ett bekvämt och enkelt sätt lastsäkra den, innan plattformen lyfts in i bilen.

Robotar för rullstolsilastning finns i flera modeller. En del människor vill ha utrymmet i bagaget för lastning av bagaget, och väljer därför en rullstolsrobot som lastar in rullstolen i baksätet, en Robo-In.

Andra prioriterar att kunna ta med sig fler personer i bilen istället, och väljer därför en Robot R11 eller Abiloader istället.

Vilken robot man kan montera är till viss del beroende vilken bil man väljer.

Det är inte givet att det går att montera i alla bilar.